25 de moduri de a-i cuceri pe cei din jur

John C. Maxwell, Les Parrott

Daca pui in practica abilitatile din aceasta carte, viata ta se va schimba. De ce? Pentru ca ii vei putea ajuta pe ceilalti sa se vada pe ei insisi intr-o lumina favorabila, ii vei face adeseori sa se simta excelent. Nu cred ca exista o bucurie mai mare in viata decat sa ii vezi pe ceilalti cum infloresc, cresc si isi ating potentialul. Aceasta carte te poate ajuta sa faci asta pentru oamenii din viata ta.

29,90 RON
SKU
9786063330186
12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru

12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru

Explorează lumea. Activități pentru excursii și vacanțe de Lucy

Explorează lumea. Activități pentru excursii și vacanțe

25 de moduri de a-i cuceri pe cei din jur. Cum ii faci pe ceilalti sa se simta extraordinar.

Daca pui in practica abilitatile din aceasta carte, viata ta se va schimba. De ce? Pentru ca ii vei putea ajuta pe ceilalti sa se vada pe ei insisi intr-o lumina favorabila, ii vei face adeseori sa se simta excelent. Nu cred ca exista o bucurie mai mare in viata decat sa ii vezi pe ceilalti cum infloresc, cresc si isi ating potentialul. Aceasta carte te poate ajuta sa faci asta pentru oamenii din viata ta. - John C. Maxwell

Charisma – acea calitate a unor oameni ce pare sa le aduca acestora respect, realizari pe toate planurile si succes in viata personala si profesionala – nu este o aptitudine innascuta. Este ceva ce poate fi invatat, iar cei doi autori, experti in leadership si relatii, iti vor arata cum sa faci asta in doar cateva zile, punand in practica 25 de principii indispensabile pentru oricine vrea sa-si imbunatateasca aptitudinile din domeniul relatiilor interpersonale. Invata cum sa ii cuceresti pe ceilalti si iti vei schimba viata!

• Metoda verificata de a-i cunoaste mai bine pe cei din jurul tau
• Tehnici eficiente si usor de inteles
• Cartea care ti-ar putea schimba modul de a-i intelege pe oameni si actiunile acestora

Mai multe informații
ISBN 9786063330186
Editura Litera
Data apariției 1 ian. 2018
Colecția Introspectiv
Pagini 208
Traducator Andreea Vrabie
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont