Facebook Pixel

Calea hamacului

Marga Odahowski

“Calea hamacului. Designul calmului pentru o viata ocupata” ofera persoanelor ocupate o cale agreabila si practica de a dezvolta abilitatile voiosiei, compasiunii si mintii sclipitoare. In cartea de fata, Marga Odahowski prezinta un proces de subliniere a valorii formarii unei mentalitati de designer pentru a va imbunatati stilul de viata si pentru a usura luarea deciziilor si creativitatea. Aceasta carte este un instrument de zi cu zi pentru transformare, care poate deveni o resursa personala si practica pentru voi. Astazi, presiunea sociala de a realiza infaptuind mai mult este omniprezenta. Astfel este necesara gasirea unor tehnici interioare de relaxare si pozitivitate pentru a va mentine concentrati si impacati.
29,00 RON
SKU
9786068739847
Clubul 5 A.M de Robin Sharma

Clubul 5 A.M

Manifest pentru motivație ed. 2 de Brendon Burchard

Manifest pentru motivație ed. 2

    “Calea hamacului. Designul calmului pentru o viata ocupata” ofera persoanelor ocupate o cale agreabila si practica de a dezvolta abilitatile voiosiei, compasiunii si mintii sclipitoare. In cartea de fata, Marga Odahowski prezinta un proces de subliniere a valorii formarii unei mentalitati de designer pentru a va imbunatati stilul de viata si pentru a usura luarea deciziilor si creativitatea. Aceasta carte este un instrument de zi cu zi pentru transformare, care poate deveni o resursa personala si practica pentru voi.
    Astazi, presiunea sociala de a realiza infaptuind mai mult este omniprezenta. Astfel este necesara gasirea unor tehnici interioare de relaxare si pozitivitate pentru a va mentine concentrati si impacati.

    Fragment din volum:
 
    “Al doilea element al designului: conceperea designului 
    Odata ce ti-ai descoperit motivatia si ai ca scop clar un stil calm de viata, poti sa treci la conceptie. Acest al doilea element al procesului de design se concentreaza pe concepere prin folosirea imaginatiei si conceperea de prototipuri. 
 
    Foloseste-ti imaginatia
    Pentru inceput, viseaza cu ochii deschisi la ideile tale ca o forma simpla de conceptie. Asta ii permite imaginatiei tale sa exploreze, folosind diferite puncte de vedere. 
    Apoi, creeaza o reprezentare tangibila a imaginatiei tale, chiar si in cel mai nesemnificativ mod posibil, prin conceperea unui model. Poti sa incepi pur si simplu prin a scrie intr-un jurnal. Mintea ta calma si creativa te va lasa sa vezi posibilitati si in acelasi timp te va ajuta sa iei o decizie clara.
    O activitate de dezvoltare a imaginatiei pe care o folosesc in jurnalul meu este sa visez cu ochii deschisi si sa scriu despre ziua mea perfecta. Pur si simplu umplu pagina cu felul in care mi-ar placea sa arate timpul meu de calm si productiv. Folosesc scrierea ca sa-mi imaginez casa mea, biroul, felul in care interactionez cu familia si cu prietenii mei si ce activitati imi umplu orele. 
    De exemplu, cand am scris cartea de fata mi-am imaginat ziua mea perfecta de scriere, care includea pauze pentru creier pline de natura, frumusete si oportunitatea de a crea legaturi cu altii. Mi-a luat ceva timp sa gasesc locul perfect pentru scris in afara biroului meu de acasa. Intr-o zi am dat peste o cafenea care se potrivea perfect acestui proiect de carte si care indeplinea acele nevoi despre care am scris.
    In timp ce scriu asta, stau la Shark Mountain Coffee, amplasata in Laboratorul de Inovatie de la scoala de Afaceri Darden din cadrul Universitatii din Virginia. Este o cafenea linistita, cu o minunata atmosfera moderna.”
Mai multe informații
Autor Marga Odahowski
ISBN 9786068739847
Editura Act și Politon
Data apariției 1 ian. 2016
Pagini 288
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont