Facebook Pixel

Conversații cu Dumnezeu. vol. 4

Neale Donald Walsch

In mijlocul noptii de 2 august 2016, Neale Donald Walsch s-a trezit atras intr-un dialog nou si total neasteptat cu Dumnezeu, in care s-a confruntat brusc cu doua intrebari: • Oamenii sunt ajutati de Fiinte Foarte Evoluate dintr-o alta dimensiune? • Exista un rol-cheie pe care oamenii sunt invitati sa-l joace in cursul propriei evolutii, aderand la o misiune comuna pentru a sprijini planeta in aceste vremuri critice?
Preț special 31,20 RON Preț standard 39,00 RON
SKU
9786066392303
Învață cum să lucrezi cu cristalele în 21 de zile de Judy Hall

Învață cum să lucrezi cu cristalele în 21 de zile

Clubul 5 A.M de Robin Sharma

Clubul 5 A.M

Avem probleme. Dar exista ajutor... daca ascultam.

In mijlocul noptii de 2 august 2016, Neale Donald Walsch s-a trezit atras intr-un dialog nou si total neasteptat cu Dumnezeu, in care s-a confruntat brusc cu doua intrebari:
• Oamenii sunt ajutati de Fiinte Foarte Evoluate dintr-o alta dimensiune?
• Exista un rol-cheie pe care oamenii sunt invitati sa-l joace in cursul propriei evolutii, aderand la o misiune comuna pentru a sprijini planeta in aceste vremuri critice?

I s-a zis ca raspunsul la ambele intrebari este „da”.
A primit apoi 16 exemple clare despre modul in care Fiinte Foarte Evoluate reactioneaza la viata diferit fata de oameni si cum adoptarea chiar a catorva dintre aceste comportamente poate schimba cursul istoriei lumii spre bine – pentru totdeauna.
Aceste informatii constituie structura cartii de fata. Ea este o invitatie puternica pentru fiecare cititor de a stabili terenul pentru explorarile extraordinare ce urmeaza. Continuand din punctul unde s-a oprit Volumul 3 din seria Conversatii cu Dumnezeu, revelatiile despre Fiintele Foarte Evoluate si despre modul in care oamenii obisnuiti pot raspunde chemarii de a ajuta la trezirea speciei umane iti vor extinde viziunea asupra viitorului personal si colectiv.


Fragment din cartea "Conversatii cu Dumnezeu Vol.4" de Neale Donald Walsch

"Nu discutam daca veti trai, ci mai degraba despre cum veti trai - fie ca e vorba despre inca douazeci de ani sau numai douazeci de minute de acum incolo.
Este adevarat ca aveti o dorinta puternica de a continua sa traiti in forma fizica actuala mai mult de douazeci de minute, dar instinctul fundamental de a va exprima Divinitatea personificand iubirea neconditionata transcende aceasta dorinta.
Din nefericire, nu toti membrii speciei voastre au acest nivel de claritate in timpul momentelor obisnuite ale vietii. Numarul celor care ajung la acest nivel este, de fapt, foarte scazut.
Este usor sa te pierzi in labirintul vietii. Numai in momentele cele mai critice, cand „zarurile sunt aruncate", majoritatea oamenilor se comporta ca si cum „si-ar iesi din minti" - pentru ca sunt efectiv in afara mintii. Ei asi urmeaza, in schimb, impulsul sufletului. 
 
Daca oamenii si-ar urma impulsul sufletului in fiecare moment, ar crea Raiul pe Pamant peste noapte. Ar putea face acest lucru prin a percepe fiecare minut al fiecarei zile ca pe un Moment al Cladirii in Flacari. Un moment cand noi ii accesam de fapt, usor si imediat, pe ingerii naturii noastre. 
 
Asta vor face toti cei care s-au identificat cu alegerea de a ajuta la trezirea speciei voastre. Ei isi vor urma impulsul sufletului in fiecare moment si ii vor incuraja si pe altii sa faca la fel, chiar in timp ce incearca sa afle cum se face acest lucru.
Dar retine ca specia ta este una foarte tanara, asa ca multi dintre voi nu inteleg de ce se afla pe Pamant si nu accepta implicatiile vietii vesnice cu Dumnezeu.
Daca oamenii isi imagineaza ca exista vreun fel de viata vesnica, majoritatea cred ca aceasta este o forma de recompensa sau pedeapsa si inteleg imparatia lui Dumnezeu ca pe o meritocratie."
Mai multe informații
Autor Neale Donald Walsch
ISBN 9786066392303
Editura For You
Data apariției 1 ian. 2018
Pagini 256
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont
Extra-reducere la pachet
Conversații cu Dumnezeu. vol. 4
5%
Preț special 31,20 RON Preț standard 39,00 RON
+
Acasă cu Dumnezeu - într-o viață care nu se sfârșește niciodată
5%
Preț special 16,00 RON Preț standard 20,00 RON
=
Salvați 2,36 RON
44,84 RON