Facebook Pixel

Un IQ financiar mai bun

Robert T. Kiyosaki

„Aceasta carte nu contine sfaturi financiare. Dar te ajuta sa devii mai inteligent in plan financiar, asa incat sa poti intelege informatiile pe care le primesti si sa-ti gasesti propria cale spre nirvana financiara. Pe scurt, sa ajungi bogat devenind mai inteligent.“Robert T. Kiyosaki
55,00 RON
SKU
9786064404718
Cel mai bogat om din Babilon - Secretele eterne ale succesului de Geor

Cel mai bogat om din Babilon - Secretele eterne ale succesului

Economia pe înțelesul fiicei mele. O scurtă istorie a capitalismului d

Economia pe înțelesul fiicei mele. O scurtă istorie a capitalismului

„Aceasta carte nu contine sfaturi financiare. Dar te ajuta sa devii mai inteligent in plan financiar, asa incat sa poti intelege informatiile pe care le primesti si sa-ti gasesti propria cale spre nirvana financiara. Pe scurt, sa ajungi bogat devenind mai inteligent.“

Robert T. Kiyosaki

 

Un IQ financiar mai bun

Niciodata nu e prea tarziu sa inveti, mai ales in contextul noului tip de capitalism in care traim. Nu mai e suficient sa economisesti, sa-ti platesti datoriile si sa investesti intr-un portofoliu diversificat. si daca scolile traditionale nu predau bazele finantelor personale, poti incepe singur sa-ti extinzi cunos­tintele, pentru a-ti schimba viitorul. Kiyosaki prezinta cele cinci tipuri de IQ financiar, necesare fiecarei persoane care doreste sa obtina independenta financiara:

• Cum sa faci mai multi bani — sa afli cat valorezi cu adevarat, cine iti sunt clientii si cum sa-ti conturezi viitorul financiar.

• Cum sa-ti protejezi banii — sa privesti taxele ca fiind inerente vietii, alaturi de tine la bine si la rau, caci „nu conteaza cat castigi… ci cat iti ramane“.

• Cum sa-ti aloci banii — sa inveti cum sa traiesti pe baza unui buget, deoarece nu e suficient sa vrei un trai bun; trebuie sa-l si planifici.

• Cum sa ai profit prin efectul de levier — sa stii cum sa pui banii sa lucreze pentru tine, aceasta fiind o abilitate cruciala.

• Cum sa fii mai informat in plan financiar — sa accelerezi procesul de imbogatire, pe masura ce asimilezi tot mai multe informatii.


Mai multe informații
Autor Robert T. Kiyosaki
ISBN 9786064404718
Editura Curtea Veche
Data apariției 1 ian. 2011
Pagini 256
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont