Facebook Pixel

Codul lui Dumnezeu. Secretul trecutului, promisiunea viitorului

Gregg Braden

Ceea ce am crezut candva despre trecutul nostru e pe cale sa se schimbe... In moleculele vietii, in interiorul ADN-ului din fiecare celula a corpului, a fost gasit un mesaj codificat. Printr-o descoperire remarcabila ce leaga alfabetul biblic de codul nostru genetic, „limba vietii” poate fi citita acum ca o consemnare ancestrala a unui mesaj atemporal. Indiferent de rasa, religie, mostenire sau stil de viata, mesajul e acelasi in fiecare celula a fiecarei femei, a fiecarui copil si barbat, din trecut si din prezent. Impartasind cercetari cu totul noi si fascinante, Gregg Braden prezinta in Codul lui Dumnezeu descoperirea care i-a schimbat viata – si care poate salva planeta!
Preț special 28,00 RON Preț standard 35,00 RON
SKU
9786066393461
Universul accidental. Lumea pe care credeai că o știi de Alan Lightman

Universul accidental. Lumea pe care credeai că o știi

Calea magică a intuiției. Ediție revizuită de Florence Scovel Shinn

Calea magică a intuiției. Ediție revizuită

Codul lui Dumnezeu. Secretul trecutului, promisiunea viitorului

Ceea ce am crezut candva despre trecutul nostru e pe cale sa se schimbe...
 
In moleculele vietii, in interiorul ADN-ului din fiecare celula a corpului, a fost gasit un mesaj codificat. Printr-o descoperire remarcabila ce leaga alfabetul biblic de codul nostru genetic, „limba vietii” poate fi citita acum ca o consemnare ancestrala a unui mesaj atemporal. Indiferent de rasa, religie, mostenire sau stil de viata, mesajul e acelasi in fiecare celula a fiecarei femei, a fiecarui copil si barbat, din trecut si din prezent.
 
Impartasind cercetari cu totul noi si fascinante, Gregg Braden prezinta in Codul lui Dumnezeu descoperirea care i-a schimbat viata – si care poate salva planeta!

Mai multe informații
Autor Gregg Braden
ISBN 9786066393461
Editura For You
Data apariției 1 ian. 2020
Pagini 336
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont