Facebook Pixel

Londra. Începe călătoria

Berlitz

William Shakespeare s-ar fi putut foarte bine referi la Londra, orasul sau adoptiv, cand a scris: „Varsta nu o poate vesteji, nici obisnuitul nu ii poate invechi varietatea infinita”. Londra este un oras bogat in istorie, bijuterii arhitectonice, cultura, cu o mare influenta internationala politica, economica si religioasa.
27,90 RON
SKU
9786068837123
Lacurile italiene și Verona. Începe călătoria de Berlitz

Lacurile italiene și Verona. Începe călătoria

Mallorca. Începe călătoria de Berlitz

Mallorca. Începe călătoria

William Shakespeare s-ar fi putut foarte bine referi la Londra, orasul sau adoptiv, cand a scris: „Varsta nu o poate vesteji, nici obisnuitul nu ii poate invechi varietatea infinita”.
Londra este un oras bogat in istorie, bijuterii arhitectonice, cultura, cu o mare influenta internationala politica, economica si religioasa.

Fragment:

"CUMPARATURI Cu peste 30 000 de magazine, Londra este un paradis al consumerismului si nu e de mirare ca oamenii dau navala din toata lumea aici doar ca sa cheltuiasca. Orice dorinte deosebite ati avea, fiti siguri ca undeva in acest oras intins veti gasi un magazin care sa vi le indeplineasca. Spre deosebire de multe alte capitale europene, duminicile si vacantele de vara nu sunt sacre; Londra e o destinatie de cumparaturi pe tot parcursul anului.

STRAZI SI ZONE COMERCIALE Daca din cauza dimensiunitor sale Londra este imposibil de vizitat temeinic intr-o saptamana, pentru cel interesat de cumparaturi e destul de usor sa se orienteze. Orasul este impartit in cateva zone comerciate, fiecare cu propriut specific. Metroul este in mod normal cel mai rapid mod de a circula intre aceste zone, iar sistemul de autobuze este excelent, desi imprevizibil. Distantele dintre anumite strazi, de exemplu Oxford Street, Tottenham Court Road, Regent Street si Bond Street, sunt suficient de mici pentru a merge pe jos.
Oxford Street este principala axa comerciala a orasului, cu sute de magazine unul langa altul pe toata lungimea ei. La vest de Oxford Circus se gasesc magazine universale mari, inclusiv Selfridges, John Lewis, House of Fraser, Debenhams si Marks & Spencer. Toate lanturile cele mai mari de magazine au reprezentante aici, inclusiv unele foarte mari ate marcilor Topshop si Nike (langa Oxford Circus) si Primark (Ianga Marbte Arch). "
Mai multe informații
Autor Berlitz
ISBN 9786068837123
Editura Linghea
Data apariției 1 ian. 2016
Colecția Începe călătoria
Pagini 140
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont