Facebook Pixel

No Impact Man

Colin Beavan

Sa renunti la lumina electrica si la hartia igienica, la metrou, la televizor si la mancarea ambalata, sa speli rufe in cada, sa mergi cu bicicleta si sa gatesti numai hrana organica doar ca sa salvezi planeta – toate acestea par o nebunie. Este un experiment la care scriitorul si bloggerul newyorkez Colin Beavan se supune timp de un an, antrenandu-si fiica, dar si sotia impatimita de shopping.Provocarile zilnice, de la folosirea scarilor in loc de lift pana la problema descompunerii gunoiului menajer, ii dezvaluie lui Beaven o noua perspectiva asupra lumii.
30,00 RON
SKU
9786069304624
M-am născut într-o zi albastră. În mintea extraordinară a unui geniu a

M-am născut într-o zi albastră. În mintea extraordinară a unui geniu autist

Părintele Amorth. Mărturiile unui exorcist de Marco Tosatti

Părintele Amorth. Mărturiile unui exorcist

Sa renunti la lumina electrica si la hartia igienica, la metrou, la televizor si la mancarea ambalata, sa speli rufe in cada, sa mergi cu bicicleta si sa gatesti numai hrana organica doar ca sa salvezi planeta – toate acestea par o nebunie. Este un experiment la care scriitorul si bloggerul newyorkez Colin Beavan se supune timp de un an, antrenandu-si fiica, dar si sotia impatimita de shopping.

Provocarile zilnice, de la folosirea scarilor in loc de lift pana la problema descompunerii gunoiului menajer, ii dezvaluie lui Beaven o noua perspectiva asupra lumii.

Cumparaturile facute in piata, mesele preparate in familie si jocurile pe care le inventeaza pentru a compensa lipsa televizorului ii apropie pe cei trei si ii fac sa traiasca viata cu intensitate si bucurie. „Proiectul lui Beavan are o importanta incarcatura emotionala si ecologica. No Impact Man functioneaza mai ales pentru ca Beavan este inteligent, amuzant, provocator si, mai presus de toate, sincer.“ – The Philadelphia Inquirer

Mai multe informații
Autor Colin Beavan
ISBN 9786069304624
Editura Philobia
Data apariției 1 ian. 2012
Colecția Experiment
Pagini 328
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont