Facebook Pixel

Pentru returnarea unei comenzi va rog sa ne contactati telefonic la numerele 077 385 1002 sau pe e-mail la contact@cartisicafea.ro

Comanda dumneavoastră poate fi returnată fără probleme și fără să aveți un motiv anume, în 14 zile de la primirea ei. În cazul în care produsul comandat nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, puteți să-l returnați și vă rambursăm în cel mai scurt timp suma achitată. Tot ce vă rugăm este să va asigurați că produsul este intact (și ajunge la noi intact). Transportul returului este responsabilitatea și cheltuiala cumpărătorului.

Dorinta noastra este sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produse de pe cartisicafea.ro.

cartisicafea.ro va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

In cazul produselor naturiste, Conform OUG 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele (art 16):furnizarea de produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator. Asadar, in cazul produselor naturiste, returnarea poate fi realizata in decurs de 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului, cu mici exceptii. Produsele care nu pot beneficia de retur sunt: produsele desigilate; produsele alimentare care necesita depozitare in conditii speciale de temperatura, umiditate, etc.; produsele alimentare cu un termen scurt de valabilitate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. Bookzone.ro are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, cartisicafea.ro isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Important:

Returile, (indiferent de metoda de transport aleasa), nu se vor expedia niciodata de catre client catre noi cu plata ramburs.