Facebook Pixel

In perioada 20-28 iulie 2021, libraria este inchisa pentru vacanta. Citim pe plaja, citim in hamac, citim la munte!

In perioada 20-28 iulie 2021, libraria este inchisa pentru vacanta. Citim pe plaja, citim in hamac, citim la munte!

Termeni si conditii de utilizare a magazinului online www.cartisicafea.ro

Compania care administreaza site-ul www.cartisicafea.ro, denumit in continuare cartisicafea.ro, este SC Droid Sofrware SRL, numita in continuare Droid Software, avand codul unic de inregistrare RO38973281 si inregistrata la registrul comertului cu NR. J12/830/2018.

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sunt valabile 48 ore din momentul confirmarii acestora.

Prezentul contract este supus legii romane. Litigiile nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Droid Software isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Declaratie respectarea drepturilor de autor

Intregul continut al site-ului www.cartisicafea.ro, inclusiv Newsletterele, este proprietatea SC Droid Software SRL si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala.
Folosirea pentru uz commercial sau contrar intereselor SC Droid Software SRL orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei este stric interzisa. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de e-mail office@cartisicafea.ro
Folosirea fara acordul SC Droid Software SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Politica de confidentialitate

Accesul cartisicafea.ro de catre dumneavoastra se supune politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

Informatiile furnizate catre SC Droid Software SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. Droid Software nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la office@cartisicafea.ro. Droid Software isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Droid Software certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Droid Software garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Droid Software pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Droid Software.

De asemenea, numele site-urilor precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea Droid Software si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Imaginile publicate pe site au titlul de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Droid Software isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Furnizarea datelor personale catre Droid Software nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

 

Garantie legala

Droid Software SRL acordă o perioadă de Garanție pentru produsele comercializate prin intermediul Magazinului Online, în conformitate cu prevederile legale. Garanția comercială acordată de Droid Software este de 30 de zile din momentul recepționării produsului. Pentru aplicarea Garanției sunt necesare factura de cumpărare și Certificatul de garanție în original sau copii ale acestora. Orice sesizări cu privire la calitatea produselor pe perioada valabilității Garanției vor fi adresate departamentului de Relatii Clienți.


Returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul dea returna produsul/produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată şi demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. În termenul precizat mai sus, Cumpărătorul poate denunța unilateral contractul fără a invoca un motiv, conform Ordonanței de Urgență 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, numai în scris, şi poate returna produsul numai dacă acesta este în condiții perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revândut ca produs nou. Cumpărătorul trebuie să informeze departamentul de Relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail) și să retuneze produsul la adresa menționată în e-mailul cu procedura de retur care a fost transmis clientului, împreună cu formularul de mai jos. Librex Media International SRL va returna contravaloarea produsului/produselor repective în contul indicat de Cumpărător în formularul de retur, într-un termen maxim de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat de Cumpărător. Costurile de transport pentru returul produsului/produselor vor fi suportate de către Cumpărător.


Returnarea integrală a contravalorii achitate se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă iar ambalajul acestora este complet şi nu prezintă deteriorări. Deteriorarea produsului cauzată de Cumpărător sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de Cumpărător. Dacă produsul a fost utilizat de către Cumpărător şi nu mai poate fi returnat în stare perfectă, Droid Software SRL nu va putea returna contravaloarea acestuia.